Skattefrie danske bookmakere

Odds spil

Sportsbetting industrien er vokset sig kæmpestor i løbet af de sidste par år. I sær i Danmark er danskerne, begyndt at finde det mere interessant at spille på deres yndlingshold i de mange forskellige sportsgrene, man i dag kan odds på. Flere bookmakere træder ind på det danske marked, da de kan se et potentiale i danskerne og at vi bruger flere og flere penge på vores odds spil som aldrig før.

Det er blevet ekstrem nemt i dag, at oddse på sport og alt mellem himmel og jord, såsom ”hvem vinder vild med dans?” eller ”hvem bliver den næste præsident i USA?”. Det er nogle lidt anderledes væddemål, men som stadig har stor interesse og kan bl.a. være en sjov måde, at følge lidt mere med i Vild med dans om fredagen eller hvem der er favorit som den næste kandidat til at blive USA’s næste præsident. Udbudet af disse særlige specialspil varierer fra betting bureau til betting bureau. Nogle har mange af dem, andre har stort set ingen.

Du kan stadig lave odds spil på den gamle måde, hvor du går ned i din lokale kiosk og spiller på de udvalgte spil, som Danske Spil tilbyder dig. Du kan i dag også vælge et alternativ, hvor det eneste du skal have til rådighed, er en internetforbindelse. I dag kan du nemlig oddse på internettet og du skal blot indsætte et valgt beløb efter eget valg og herefter kan du så selv vælge, hvilke spil som du ønsker at spille på og som du finder interessant. Den største bookmaker i hele verdenen indenfor sportsbetting er Bet365, som også flittigt bliver brugt af de danske spillere, men også Unibet og Danske Spil er rigtig store spillere på det danske sportsbetting marked.

Senest er den tyske bookmaker gigant Tipico trådt ind på det danske spilmarked, hvor bl.a. den danske legende Peter Schmeichel optræder i deres reklamer på nettet og på diverse danske tv kanaler.

Du skal dog være myndig og dermed fyldt 18 år før at du kan oddse på dine yndlingssportsgrene. Dette gælder både, hvis du vælger at oddse i din lokale kiosk eller du vælger at sidde derhjemme i trygge rammer og gamle dine penge. Hos nogle kiosker vælger de ikke, at se legitimation på folk, der oddser og dette forkert. Mindreårige vil derfor i nogle tilfælde kunne oddse selvom de ikke er fyldt 18 år og dette er direkte ulovligt. Tjek mulighederne ud i din lokale kiosk eller på internettet, hvis du er fyldt 18 år og på lovlig vis kan oddse.

Læs også: Roulette guide – Alt du skal vide om det lille hjul