Odds kampagner

Her opdateres løbende med nye kampagner til dig som elsker at spille på sport.
Under opdatering…

Spil på sport

Der dukker jævnligt nye betting firmaer op i Danmark, da det er blevet rigtig populært iblandt danskerne, at spille penge på deres yndlingssportsgren. Heriblandt er især fodbold, basketball, tennis, håndbold og ishockey nogle af de sportsgrene, hvor der dagligt bliver spillet for rigtig mange penge.

Du kan spille på rigtig mange forskellige ting, såsom flest hjørnespark i en fodboldkamp eller først til 15 point i en håndboldkamp. Det er i sær her på disse spil, at der ofte kan være rigtige gode odds at hente, hvis man følger meget med i den enkelte sportsgren og sammenligner med tidligere kampe for det enkelte hold og ligeledes holder statistikker oppe i mod hinanden. Nogle vælger at spille på de mere sikre odds, som ofte er på 1,10-1,20, mens andre hellere spiller på det undertippet hold i f.eks. fodbold eller håndbold, hvor mange ofte kan vinde et odds på mellem 2-15.

Dermed ikke sagt at de høje odds ikke kan gå hjem, da det sker en gang imellem, at et undertippet hold slår en klar favorit også, vil der altså kunne vindes mange penge for et relativt beskedent beløb, hvis man rammer et odds på f.eks. 15. Det kan dog ligeså godt være storfavoritten, der vinder over det undertippet hold, men hvis dette ikke sker, kan det derfor ikke altid betale sig, at spille på de helt lave odds på mellem 1,10-1,20, da intet er sikkert i nogle sportsgrene. Dette gælder både i fodbold, håndbold, tennis m.fl. da alle hold spiller for at vinde og ingen giver sig på nogle måde.

Du kan også på flere bettingsider, som Danske Spil eller verdensstørste betting side Bet365 spille på dine yndlingshold, yndlingsspiller eller yndlingssportsgren, når kampen er gået i gang. Dermed har du mulighed for at se kampen lidt an og først derefter smide dine penge på dit favorit odds. Kommer et favorithold f.eks. bagud i en kamp imod et på papiret dårligere hold, vil du ved at live oddse på det hold der er bagud, kunne få et væsentligt større og højere odds selvom det er favoritten til at vinde kampen, da de nu vil være bagud.

Ønsker du at oddse på en sportsgren på en af de førnævnte betting sider, vil du også ofte kunne få en bonus indskud ved din første betaling. Det er ofte en bonus, der enten dobler eller tredobler dit indbetale indskud. Har du derfor indbetalt 100 kroner, vil du dermed have 200 eller 300 kroner at oddse for. Du kan så herefter vælge, at oddse før et spil går i gang eller bruge dem til at live oddse, så du kan se kampen lidt an, før du gambler dine penge på din yndlingssportsgren.