Tipico – Lukket i Danmark

Bemærk Tipico er lukket i Danmark!

Her har vi en bookmaker, der i de senere år har iscenesat sig som en storspiller på det danske bettingmarked. Med de to legendariske målmænd Peter Schmeichel og Oliver Kahn som de bærende frontfigurer i den massive markedsføring og med sloganet ”Dit væddemål i sikre hænder”, har vi herhjemme for alvor få øjnene op for spiludbyderen, der blev grundlagt tilbage i 2004.

Samarbejde med DBU og landsholdet

Den tyske bookmaker virker til, at de rigtigt gerne vil sætte sig tungt på det danske marked, hvilket sidste års aftale med Dansk Boldspils Union også vidner om. Aftalen er på to år til en værdi af 900.000 euro, og derudover er du altid sikker på det højest odds på markedet, hvis du altså ønsker spille på en sejr til det danske landshold.

3-i-1-koncept

Selvom spillebranchen gennem de seneste mange år er overgået mere og mere til onlinespil, holder Tipico fast i ”det gode gamle” – det fysiske besøg ved forhandleren. Med 3-i-1-konceptet kan du selvfølgelig stadig spille via din computer og din mobiltelefon, men du kan altså også besøge en af Tipicos helt egne fysiske butikker, hvilket er et rigtigt spændende tiltag. Nogle spillere kan rigtigt godt lide den traditionelle måde at spille på, hvor du får en printet kupon, og med Tipico har vi nu et alternativ til Danske Spils Oddset, hvor vi stadig kan spille fysisk.

Op til 1.000 kroner til nye spillere

Der er penge at hente ved at undersøge de forskellige udbyderes bonusser til nye spiller, og her får du en ganske fordelagtig en af slagsen hos Tipico. Den tyske udbyder tilbyder nemlig en startbonus på op til 1.000 kr., der fungerer ved, at du får en bonus på 100% af din første indbetaling, så længe den indbetaling ikke er på over 1.000 kroner. For at du kan udbetale din bonus, skal du dog være opmærksom på, at din indbetaling og bonus skal omsættes tre gange på spil til minimum odds 2.0, men har du styr på dine spil og lidt held i sprøjten, kan det godt vise sig at give pænt profit ved at melde sig ind hos Tipico.

Stort udbud og mange muligheder

Tipico er helt på højde med markedets største udbydere, når det drejer sig om de forskellige spilmuligheder, og ganske ofte finder man også rigtigt gode odds på deres hjemmeside. Det er også et plus i bogen, at du har mulighed for at kombinere dine livebets med både hinanden og med de ”normale” odds.

En stærk spiludbyder

Tyske Tipico har helt sikkert sin berettigelse på det danske marked, og det er meget relevant for de spillelystne at oprette en profil hos dem. Spillende er gode og overskuelige og samtidigt er deres design på både hjemmesiden og app’en super brugervenligt, så du simpelt og hurtigt kan spille på det lige nøjagtigt, det du vil. Med mobilen i hånden og app’en installeret er du desuden godt klædt på til at spille, når og hvor du ønsker, om du sidder på stadion, hjemme i sofaen eller til svigermors fødselsdagsfest.