7 kabale – Spil 7 kabale her

Brug din tid på at lægge kabaler

I en tid hvor hele verdenen er ramt af COVID-19, kan der være behov for at tænke på noget andet og få tiden til at gå. Hvis du elsker at lave kabaler – eller bare gerne vil lære at lægge en eller flere kabaler, så er du kommet til det rette sted. Kabaler er til dig, der elsker at spille kort. Nødvendigvis ikke kun mod andre, men også bare i situationer, hvor du har brug for ro og hygge. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvilke typer af kabaler, der findes. Bliv klogere på de forskellige og bliv endnu bedre til at lægge en kabale, når du har læst artiklen færdig.

Det skal du vide om kabaler

Som sagt findes kabaler i mange forskellige former og med forskellige regelsæt. Det er sjældent, at de samme regler gælder for alle kabaler. Har du aldrig prøvet at lægge en kabale før, kan det dog være en god idé at starte med at få det grundlæggende på plads.
De mest populære kabaler, det er en 7 kabale, kongekabalen og Edderkop kabalen. Kabaler går helt grundlæggende ud på, at du skal starte med at lægge kortene ud. Dog ikke på en hvilken som helst måde, men derimod kan du gøre det i enten farver, mønstre eller systemer. Det afhænger af de regler, du spiller ud fra alt efter hvilken kabale, du vælger. Når kortene først er blevet lagt, fortsætter du med at spille ud fra reglerne. Her handler det om at samle alle kort ind igen – og mange gange kræver det, at du sorterer dem, inden du samler dem ind igen.

7 kabale er meget populær

Det du gør, når du lægger en 7 kabale, det er, at du starter med at sortere kort i rød/sort og sort/rød. Når du så skal samle dem igen, så samler du dem i hver deres kulør. I 7 kabalen handler det om at lægge kortene ud i syv bunker, som navnet antyder. Når alle bunkerne er blevet fordelt og lagt, så handler det om, at du skal vende det kort, der sidst blev lagt til bunken, så det vender med forsiden opad. Herefter fortsætter du med at sortere kort.

Når du spiller 7 kabalen, er det vigtigt, du er opmærksom på de meget detaljerede regler og den proces, der foregår løbende. Formålet er nemlig at sortere kortene indtil, at du til sidst har ryddet bordet, og alle kortene ligger i fire bunker og ikke længere syv, som da du begyndte. De fire bunker skal være samlet i hver sin kulør. Lykkes det dig at afslutte spillet således, så har du altså løst kabalen.
Hvis du ikke er så meget til kortspil, så findes der et brætspil, som også kun er tilpasset en person. Det kaldes Solitaire, og det kan spilles gratis online uden problemer. Spillet er formet som et kors, og der er 32 brikker og 33 felter. Spillet går kort fortalt ud på, at du skal fjerne alle brikker fra felterne. Formålet er dermed, at der kun skal være en brik tilbage, før spillet kan afsluttes. Find det online allerede i morgen og bliv en haj til at spille.

Spillet i denne artikel stillet gratis til rådighed af Online-solitaire.com.