Unibet

Udbyderen er ejet af det nordiske OMX noterede aktieselskab Unibet Group med hovedsæde på Malta. Unibet er en de mest dominerende spiludbydere på danske marked, mens de også er rigtigt stærke i de øvrige skandinaviske lande, samt Belgien og Holland. Herhjemme udfører de en meget synlig markedsføring, hvor de især satser massivt på TV-reklamer, hvor de har hyret EM-helten og den populære studievært Brian Laudrup som frontfiguren.

Få hjælp til dine spil

Hos Unibet har du mulighed for at benytte dig af lang række forskellige tilbud om hjælp, når skal spille. Her kan du finde analyser med tilhørende spiltips på aktuelle kampe, mens du kan modtage Brian Laudrups spiltips direkte på din mobiltelefon, hvis du sms’er ’spiltips’ til 1918. Derudover kan du også orientere dig i det såkaldte Unibet Ekspert TV, hvor eksperter kommer med deres bud på de forskellige kampe, så sagt med andre ord, Unibet er en perfekt udbytter for dem, der bare elsker at nørde fodbold og dykke ned i skarpe analyser af de forskellige kampe, inden væddemålet bliver placeret.

Spil på lige det du ønsker

Selvom Unibet har et utroligt stort og attraktivt fokus på fodbolden, som også er det største marked herhjemme, betyder det ikke, at de ikke tilbyder andre spil. Tværtimod. På deres hjemmeside og i deres app kan du spille på alt fra cykling til dart og curling, så der er masser af mulighed for alternative spil. Derudover har du også mulighed for at spille både casino og pokker med den samme konto, så hvis du godt kan lide forskellige spil, er Unibet en rigtig god samlet løsning.

En af landet største velkomstbonusser

Unibet tilbyder alle nye kunder en velkomstbonus på op til 1.500 kr. Tilbuddet går ud på, at du får en bonus på 100% af dit indskud, hvis indskuddet er minimum 80 kr. og maksimum 1500 kr. Derfor får du en bonus på 80 kr., hvis de første indbetaling er 80 kr. og en bonus på 1.500 kr., hvis indbetaling er på 1.500 kr. Som ved de fleste andre bookmakere skal indbetalingsbonussen indbetales et bestemt antal gange til et bestemt odds, og hos Unibet er minimus oddset helt nede på 1.40. Dette er ganske fordelagtigt i forhold til andre bookmakere. Bonus skal gennemspilles otte gange, inden du kan udbetale pengene.

Flot og overskuelig hjemmeside

Fodboldnørden klapper i hænderne, når han ankommer til Unibets hjemmeside, og ser alle de skønne tilbud på spil, statistik og analyser, som man kan kaste sig ud i. Siden gennemgik i 2012 en renovering, og det har været en stor succes. Det samme kan sige op app’en, det gør enkelt og hurtigt at spille, når du eksempelvis modtager dine spiltips fra Brian Laudrup. App’en er også perfekt til livespil, og det gør bare spiloplevelsen bedre, at du altid har mulighed for at lave spil, uden at du skal tænde din computer. Sagt på en anden måde, Unibet er en glimrende spiludbyder på det danske marked, så også ofte har nogle rigtigt konkurrencedygtige odds. Deres analyser er ofte rigtigt spændende, hvis du gerne vil have lidt mere information, inden du smider dine penge efter den store gevinst.