888 Sport

Hvis nogen af jer har undret jer over, hvorfor 888 Sport pludselig var fraværende på det danske marked, så kommer forklaringen her. Da Danske Spils monopol ophørte tilbage i 2012, hvor det danske spillemarked blev liberaliseret, fik 888 Sport faktisk licens i Danmark. Allerede året efter var det dog slut med licensen, og siden har bookmakeren faktisk være væk fra det danske marked. Nu er de så tilbage for fuld tryk, hvor de kan tilbyde skattefri gevinster til de danske medlemmer.

Hvem er 888 Sport

888 Sport hører under hovedselskabet 888 holding, der blev stiftet tilbage i 1997. Dengang var fokus på primært på casino og poker, hvor de spilhungrende valfartede til hjemmesiden for at konkurrere i alt fra Texas Holdem og Omaha. I dag er 888 blandt de største bookmakeres i verden, og de er dybt involveret i sportens verden, hvor de gennem årene har været hovedsponsor for flere fodboldhold – heriblandt Middlesbrough FC og Sevilla. Selve bookmakeren 888 Sport blev først etableret tilbage i 2008, hvilket gør dem til en forholdvis ny spiller på det etablerede marked, men deres produkt er fuldt ud konkurrencedygtigt og har helt klart sin relevans – også for de danske spillere.

Tilbage med et brag af en velkomstbonus

Op til 1500kr. kan du få i indbetalingsbonus ved 888 Sports, hvilket gør dem til en af de absolutte førende på markedet inden for netop velkomstbonusser. Du modtager bonussen ved at indbetale mellem 100kr. og 1500kr., og når du så spiller de første spil – til minimum odds 1.50 – får du så din bonus på 100% af det beløb, som du valgte at indbetale. Du skal blot huske at benytte tilbudskoden, når du indbetaler den første gang. For at du kan udbetale din bonus eller eventuelle gevinster vundet via bonussen, skal du dog gennemspille bonusbeløbet hele 10 gange til mindst odds 1.50, hvilket er i den høje ende blandt bookmakerne på det danske marked, men med det høje bonus beløb er det helt sikkert værd at forsøge, og hvem ved om lykkens gudinde har valgt at kaste sit tryllestøv på netop dig?

Spil på farten

Tiderne hvor du var tvunget ned i den lokale kiosk for at placere dit væddemål er for længst forbi, og din nye digitaliserede hverdag, skal du selvfølgelig have mulighed for spille, hvor end du vil, hvornår du vil, for hvem ved, hvornår du får en god ide til et spil. Derfor har 888 Sport selvfølgelig også lavet en app, der er yderst vellykket, og med stor brugervenlighed gør det let for dig at spille, mens du er på farten. Med app’en er du også fri for sidde med computeren fremme, når du ser sport i fjernsynet, som du ønsker at spille live på. Du tager blot fat i mobilen, som du næsten med garanti har befinder sig inden for en radius af maksimalt en arms længde, også kan du nemt og hurtigt spille på lige nøjagtigt det, som du finder interessant, uanset om det måtte være antal hjørnespark eller det næste røde kort til Sergio Ramos.

En kvalitets bookmaker

888 Sport er en af de største udbydere i verden, og det er derfor rigtigt godt, at vi nu har fået dem tilbage på det danske marked – både på grund af den øgede konkurrence ofte er positiv for os kunder, men også på grund af deres mange forskellige tilbud. Som bruger hos 888 har du mulighed for at spille en bred vifte af spil, og er du også til poker er 888 blandt de førende på området. Med andre ord er 888 en rigtig god spiludbyder med en overskueligt design og gode tilbud, som vil friste de fleste, der gerne vil spille online.