Danske spil

Historien er med Danske Spil, der gennem mange år har udbudt spil til danskerne. Under navnet den Dansk Tipstjeneste startede tilbage i 1948, hvor du siden har kunnet spille det velkendte spil Tips. Danske spil er ejet af den danske stat, Danmarks Idræts-Forbund og Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger, hvor staten ejer de 80%. I mange år havde danske spil monopol på pengespil i Danmark, men i de senere år er der blevet åbnet for konkurrencen på området, hvilket også ses ved de mange spiludbydere, som vi kan vælge mellem, når vi vil spille.

Tips og dong

Rundt om i landet formedes den ene tipsklub efter hinanden, hvor familier, venner og kollegaer gik sammen om at spille det yderst populære Tips, og med tv’ets indtog i de danske stuer opstod fænomenet tipslørdag med det velkendte ”dong”, når der er scoret på en af kuponens øvrige kamp. Et tiltag som Viasat for få år siden genoplivede, og som du kan være en del af de fleste lørdage. Her er det primært kampe fra den engelske Premier League og rækker lige under, der er en del af kuponen, mens du nu også kan tipse om lørdagen, den såkaldte Tips12, hvor det oftest er den danske Super Liga og 1. Divisionen, som kan spilles på.

Velkomstbonus på 500kr

Hvis du pludselig har fundet lysten til at begynde at spille, kan det være en god ide at orientere sig om de forskellige bookmakeres velkomstbonusser. Hos Danske Spil kan nye spillere tildeles et beløb på 500kr til fri afbenyttelse, så længe de opfylder en række krav. For at gøre krav på dette tilbud, skal du som ny på siden minimum indsætte 500kr på din spilkonto, og det beløb skal så gennemspilles seks gange til minimum odds 1.50. Med andre ord, du får de 500kr, når du har spillet for 3000kr i alt fordelt over seks gange. De 500kr kan du så spille for, men du kan også vælge at udbetale bonussen.

Alle typer spil

Selvom Danske Spil haltede lidt bagefter de øvrige konkurrenter især med hensyn til udbud i en periode, er de nu for alvor kommet efter det. Som kunde hos dem har du masser af mulighed for at spille, hvad end du måtte være til. Deres udbud på sportsspil har vokset sig så stort, at de nu til fulde kan konkurrere med de store bookmakere, mens de med Lotto har en tilbud, hvor de skiller sig ud. Tidligere var de begrænset til kun at måtte udbyde 1998 spil om ugen, men efter det nye Oddset blev lanceret, bliver der nu tilbudt lige i underkanten af 100.000 spil om ugen, så der er masser at vælge mellem. Derudover tilbyder Danske Spil også nu spil som poker og casino, hvor sidst nævnte i de seneste år har opnået en utrolig stor popularitet, mens poker har været et stort hit gennem flere år.

Spil og støt den danske idræt

Når du spiller på Danske Spil, kan du trøste dig med, at de eventuelt tabte kroner går til et godt formål i stedet for, at de havner på en bookmakers i forvejen overfyldte bankkonto. Hvert eneste år går overskuddet fra Danske Spil nemlig til syv forskellige ministerier, hvor pengene bliver brugt til forskellige kulturtilbud og til de danske foreninger. Derudover støtter Danske Spil også den danske eliteidræt i form af de såkaldte Tipsmidler, så er du interesseret i dansk sport, så er den traditionsrige spiludbyder det helt rigtige valg. Derudover er der formentlig ingen bookmaker, du kan være i mere trygge hænder hos på markedet end Danske Spil.

Spil direkte fra mobilen

Vores mobiltelefon er blevet en større og større del af vores hverdag gennem de seneste år, og de fleste af os bruger mobilen til en lang række af de gøremål, som vi førhen klarede ved computeren. Derfor har Danske Spil også en app til både IOS og Android, så du nemt kan spille, uanset hvad du laver, eller hvor du er. Det giver dig en rigtig stor frihed, mens det er særligt velegnet til, når du ønsker at spille live på sportsbegivenheder. Du tager bare mobilen frem og efter få klik har du placeret dit spil.