Sådan gør du FIFA-karrieren sjovere

Vi tager et kig på, hvordan du kan gøre FIFA-karrieren mere spændende og sjov, hvis du er frisk på at satse lidt.

Karrierespillet er noget af det mest populære i FIFA. Det er der mange grunde til – blandt andet er brugerne vilde med, at det føles så realistisk at spille et fodboldspil, som afspejler virkeligheden.

Men hvis du virkelig gerne vil gøre karrierespillet udfordrende, har vi her vores bud på, hvordan du kan gøre det.

Brug kun unge spillere under 22 år

Hvis du gerne vil gøre, så din FIFA-karriereoplevelse bliver lige en tand sjovere, anbefaler vi, at du kun køber unge spillere. Det kan ske ved, at du eksempelvis sælger dine spillere i Chelsea og starter på en frisk med unge spillere. Vi vil her komme med vores bud på, hvordan du kan sætte et slagkraftigt og ungt hold sammen, hvis du vælger at være Chelsea.

Det unge Chelsea mandskab

 • Målmand: Donnarumma, 19 år ved karrierestart.

Donnarumma er en talentfuld målmand, som med tiden kun vil blive bedre og bedre for dit hold, jo flere kampe han får. Han starter med at have 82 i stats, men allerede som 25-årig vil han være tæt på at ramme de 90.

 • Højre back: Davide Calabria, 21 ved karriere start.

Den italienske højre back Calabria er en spændende spiller både i virkeligheden og i FIFA. Efter tre-fire sæsoner med italieneren og med de rette resultater kan du gøre, så han stiger fra 77 til 87. Det er altså en habil langsigtet investering.

 • Forsvarsspiller: Ethan Ampadu, 17 år ved karrierestart.  

Ampadu er allerede i Chelseas trup, og han har et vildt potentiale. Han starter kun på 63, men han kan nå helt op til 86.

 • Forsvarsspiller: Dayot Upamecano, 19 år ved karrierestart.

Franskmanden er en af de spillere, der stiger mest af alle i forsvaret i hele FIFA, hvis han bliver trænet godt nok. Han starter med at være ratet på 76, men kommer med tiden op på 88. Det er altså en stigning på 12.

 • Venstre back: Ryan Sessegnon, 18 år ved karrierestart.

Ryan Sessegnon er en spiller, der er på alles læber både i virkeligheden og i FIFA. Han starter med at have 75 i stats, når du køber ham, men hans fulde potentiale ligger på omkring 88. Det er altså en stigning på 13, og han er en fremragende langtidsinvestering med 85 i acceleration, når du køber ham.

 • Central midtbanespiller: Sandro Tonali, 18 år ved karrierestart.

Tonali er en spiller, der er blevet kædet sammen med Juventus i virkeligheden. Du skal være lidt tålmodig med ham, for han starter kun med at have 66, når du køber ham fra Brescia. Men når du først får ham til at stige i overall stats, er der ingen vej tilbage. Tonalis potentiale ligger på 88, så med tiden bliver han et fantastisk køb. Han kan både bruges centralt på midtbanen og i en lidt mere tilbagetrukken rolle.

 • Central midtbanespiller: Riqui Puig, 18 år ved karrierestart.

Puig er en spiller fra Barcelonas akademi, som har 68 i stats, når du køber ham. Han har dog potentiale til at nå helt op til 88 i stats, hvilket endnu engang er en spiller, der er investeringen værd. Hans transferværdi i spillet er på omkring to millioner euro, så det er noget af et røverkøb, hvis du har tålmodigheden.

 • Central midtbanespiller: Phil Foden, 18 år ved karrierestart.

Manchester Citys centrale midtbanespiller Phil Foden starter med at have 73 i stats, når du køber ham. Han kan nå op på 88, så det er endnu en spiller, der bare stiger og stiger i stats. Han koster omkring otte til ni millioner euro.

 • Højre wing: Callum Hudson-Odoi, 17 år ved karrierestart.

Odoi er en spiller, der allerede er i Chelseas trup, så ham behøver du ikke at købe. Brug ham fra start og se, hvordan han stiger og stiger i stats. Han starter på 68, men kan nå helt op til 87.

 • Angriber: Pietro Pellegri, 17 år ved karrierestart.

Pellegri har et potentiale til at få 88 i stats og starter på 67.

 • Venstre fløj: Ezequieil Barco, 19 år ved karrierestart.

Argentineren fra Atlanta United starter med 74 og kan nå helt op til 89. Med en pris på 12 millioner euro er han alle pengene værd.