Spil på sport

Det er bare sjovere at se sport, hvis du har lidt på spil og dermed potentielt kan tjene penge. Der er intet som betting, der kan få dig til at råbe og skrige over en Championship-kamp mellem Fullham og Brighton. Dette er også en af de største grunde til, at det er så ufatteligt populært spille på sport, hvilket de mange forskellige udbydere og mængden af markedsføring også er et udtryk for. Denne artikel vil komme ind på nogle af de mange muligheder, du har for at spille på sport.

Fodbold – den store spiller på markedet – Spil på fodbold

Mange steder i verden, herhjemme inklusiv, er der bare ikke noget større en fodbold, og derfor tilbyder spiludbyderne også masser af forskellige interessante spilmuligheder. Du kan spille på alt fra kampens vinder, resultat, antal hjørnespark, til hvem der bliver topscorer i La Liga, og du endda hos nogen udbydere spille på dit lokale holds kampe helt ned til serie 3-niveau. Derudover kan du kombinerer en lang række forskellige spil, så du mindsker din risiko, men øger dit udbytte, hvis du skulle gætte rigtigt.

Forvandl den flade Tour etapes kedsomhed til drama – Spil på cykling

Tour-lur er et begreb, der står for den middagslur, du får dig, mens den flade sprinteretape bevæger sig gennem det franske landskab i fjernsynet. Mange vælger nemlig Jørgen Leths betagende historier om de franske kulturskatte, og Rolf Sørensen fortællinger om sin gloværdige karrier fra på de såkaldte sprinteretaper. Men hvis du derimod spiller på vinderen af etapen, eller har spillet på vinderen af hele Touren, ser du måske på med nogle helt andre øjne. Du skal jo lige sikre dig, at din favorit ikke punktere eller styrter, således at han ikke når frem til spurten eller mister vigtig tid i det samlede klassement. Du tænker måske, at det kan være abnormt svært at spille på en sejrherre på etaperne, fordi alt kan ske, men når du spiller på cykling har du muligheden for at vælge en løsning, der gør, at du også får penge, hvis din mand bliver nummer to eller tre.

Spil live og nyd spændingen

Det kan være rigtigt sjovt at spille live på forskellige sportsgrene, og det åbner op for en helt ny form for spænding, således du sætter dig helt ud på stolekanten, når du ser med. Her er tennis et glimrende valg, da muligheder er store. Du kan spille på, hvem der vinder det point eller det næste sæt, og hvor mange partier, der bliver spillet. På den måde føles de timer en tennis-kamp normalvis tager pludselig ikke så lange mere. Det samme gør jeg gældende i badminton, mens også fodbold har rigtigt mange muligheder for live-aktion. Rigtig mange ser god værdi i at spille på antal hjørnespark ved halvlegen, hvor man ofte har en ide om, hvordan kampen forløber. Er det ene hold bagud i en tæt kamp, vil de formentlig presse på for en udligning, hvilket gør at chancerne for, at de får flere hjørnespark stiger osv.

Udfordre dine venner

Der er få ting, der bedre end at tvære kammaraterne ud i en konkurrence, og betting er en rigtigt god mod at lave en konkurrence på. Eksempelvis kan I aftale, at I vil spille et fast beløb på alle kampene ved en slutrunde, også duellere om hvem der ender med det største overskud. I kan selvfølgelig skræddersy det som I vil, og rigtigt mange hygger sig med at gå sammen i en såkaldt Tipsklub, hvor de skiftes til at spille også deler overskuddet.